jesper

Jesper Carlsson det jävla hittemongot tryckte kringla q på min dator när jag hade uppe massa nödvändiga sidor! HATA HONOM! Inte nog med att jag hade uppe fett roliga saker på existenz, utan även massa andra bloggar och PS hemsida med vårt schema. Ja jag är lat som blir arg över något sådant, men who the fuck cares?? GAAH!

mackiie

torsdag morgon

Kom på igår att jag skulle börja 10 idag. Ganska chill med tanke på att klockan var typ 10 när jag höll på att somna i soffan. Gick och la mig i sängen och läste lite tills jag somnade. Klockan ringde 8.00 imorse och jag var fullt utvilad. Skönt. När jag gick upp började jag fundera på vad jag skulle ha på mig och som vanligt tog jag det ganska lugnt. Jag kom på att vår klass skulle ta skolfoto idag och fick lite ångest. Så jag tog på mig lite finare kläder, fixade håret och allt sånt. När jag hade sminkat mig kollade jag på klockan som visade 9.18. Min buss går 9.28 och det tar ca fem minuter att ta sig till bussen. Jag fick lite panik eftersom jag inte hade packat ihop alla saker till skolan, dator, böcker mm. Jag kollade mig i spegeln en sista gång och insåg att jag inte ville ha de kläderna på mig som jag hade. Detta är SÅ TYPISKT MIG! Så jag slängde av mig allt och drog på mig något annat, som jag inte blev nöjd med. Nu var klockan 9.22. Jag sprang och tog på mig skorna. Packade ner kläderna jag hade på mig innan i väskan och gick ut genom dörren. Dessutom, som grädde på moset fick jag inte ut min förbannade cykel. Jag kom iallafall till bussen precis i tid. Pontus och Elin sa till busschauffören att vänta. Lyckat. Nu ska jag ha kemi och sen matte, wiie!

mackiie

Teknik

Har teknik nu, vi sitter och typ mäter saker med skjutmått. Sjukt duktiga.
Idag ska jag inte göra något annat än att plugga. Har kemi-och engelskaläxa tills imorgon.
Vi har inte tre-fas-clas mer! Det är nästan värt att fira. Jag lyckades inte bli vän med honom. Nu har vi en fett chill lärare som ger oss tuggummi och frågar oss vad vi skriver på Facebook.
Får förhoppningsvis sluta tidigare med!

mackiie

Historia

Sitter och har historielektion. Hade läxa tills idag, åtta frågor. Halva klassen hade gjort hälften av frågorna. Bra jobbat! Dessutom ar vi ju inte den roligaste läraren och som grädde på moset är jag inte intresserad av historia. Iallafall inte i överflöd. Låter care att blogga på lektionen men vad gör vi? Ingenting!
Ajah, ha det gött!

mackiie

här igen!

Ledsen för ganska dålig uppdatering. Jag har varit hos Pontus och har inte haft tid att blogga.
Nu sitter jag och tittar på något program om extremt stora människor. Okej att man kanske gillar mat och är lite lat, vem är inte det liksom? Men jag tycker att man ska inse sina gränser. Aja, nog om det.
Senare ikväll blir det det nya programmet med Robert Gustafsson. Verkar väldigt roligt. När det är slut ska jag titta på sista halvtimmen av Sommarspelen och sist men inte minst Partaj. Redig tv-kväll väntar! Jag är för övrigt sjukt sugen på chips.

Idag blir det ingen dagens outfit eftersom jag ser så sjukt sliten ut. I morgon blir det troligen det iallafall. Ni får ha det så sjukt gott tills jag skriver nästa gång!

mackiie

Dagens outfit

DAGENS KLÄDER

T-shirt, H&M                            199
Byxor(chinos), Gina Tricot       249
Tofflor, Shepard                   okänd

Ganska chill outfit idag, men jag har
ju faktiskt bara jobbat. Lovar att det
ska bli mer genomtänkt framöver!

DAGENS SMINK
Idag har jag bara sminkat ögonen
lätt med L'oréal Paris Double
Extension carbon black Extending

Mascara och piggat upp ansiktet
med lite rouge på kindbenen.

DAGENS HÅR
Håret, oj. Plattat sen gårdagen med
min Remington-plattång. Ska bli
bättre på att fixa det. Som sagt, jobbat
idag!

Nomnom!


Fika i form av rabarbersaft och kladdig chokladmuffins. Mums!

ellosmedlem

Mamma kollade posten idag och såg ett paket till mig från ellos. I paketet fanns en tidning, och ton av rabatterbjudanden! Allt i från ett "snyggt överkast"för 29:- till fri returfrakt. Jag tittade i tidningen och hittade världens kanske sötaste body till bebisar. Eftersom min både min pojkväns pappa och en kompis till mamma och Mats fått varsin dotter kom jag på att det kanske vore den perfekta presenten till sötnosarna. Det finns en som mer liknar ett litet ställ med myskläder. Alltså både tröja och byxor. Hittade ingen bild på den tvådelade dressen, men de är i princip likadana.


Babybody. Finns i svart, ljusbrun, naturvit och pastellrosa.



Idag har jag för övrigt jobbat. Va ganska mycket folk idag och många som man känner. Roligt. Ska äta tacos ikväll med familjen, mysigt! Har suttit och pluggat historia en stund med. Gjort två frågor om jag minns rätt. Men jag kan skylla på att varje fråga var svår!
Nu kände jag att inlägget blev väldigt långt. I hope you don't mind för mycket.
Kommer nog fler inlägg idag, väldigt bloggsugen!
Ha det bra tills dess♥

mackiie

Trött

Hej igen. Brukar ni ha problem med att sova ibland? Liksom att man är trött men kan ändå inte sova? Så är det för mig vilket är väldigt frustrerande eftersom att jag ska gå upp i morgon kl 06.00
Kollar på någon gammal vampyrfil med Brad Pitt i en av huvudrollerna. Vet inte om det e filmen jag skulle hyra för en mysig hemmakväll med mina vänner, men den funkar när man inte kan sova. Har även fixat min header idag, tycker ni att den blev fin? Kommentera gärna isåfall.
I brist på saker att prata om kan jag ju säga att vi hade SI-handledning idag. För er som inte vet vad det är så är det några treor på teknik som diskuterar matte med ettorna. Det är faktiskt roligt och varje vecka bakar någon. Nom nom! Denna veckan blev det chokladmuffins fyllda med chokladbitar som smakade mint. De var väldigt goda!
Har dock en stor läxa i historia tills på tisdag om den minoiska kulturen. Jättesvåra frågor! Aja, jag får väl sätta mig in i det i morgon. Nu är filmen snart slut och jag känner att mina ögonlock sakta börjar dra sig nedåt. Jag får väl försöka sova nu då. Godnatt alla bloggläsare!

mackiie

kvällsmys!

Nu är det helg! Skönt. Jag ska dock jobba i morgon, alltså får jag inte sova länge. Lite jobbigt. Ska förhoppningsvis vara med Pontus i morgon med.
Ikväll köpte vi kvällsmat på Korv med Mos, en stor fet sallad blev det för min del. Gott. Nu sitter jag och tittar på skavlan med mamma och Mats, ska snart gå och lägga mig eftersom att jag är extremt trött.

Sov gott
Mackiie

RSS 2.0