Asus PadFone

Här är min lilla PadFone som jag förhoppningsvis snart ska införskaffa mig. Vem gillar inte idén med en mobil och tablet i ett liksom?! problemet är att den just för tillfället bara finns i Taiwan. Releasedatumet för Sverige är tydligen svårt att hitta, likaså priset, men ett par idéer har ju kommit!


Underbart, inte sant?♥

Vårshopping!

Idag har jag varit i stan och vårshoppat lite. Fruktansvärt roligt! Blev på värsta shoppinghumöret och detta fick plånboken lida för. Jaja, här kommer det jag köpte!
Jag kan ju säga att jag faktiskt behövde lite nya vårkläder och jag är nöjd med köpet. Det finns ju dock en nackdel med allt om jag får lov att vara lite pessimistisk. Eftersom jag nu köpte kläder för x antal kronor kan nog köpet av en PadFone bli aningen försenat. Men, men, man måste ju ha kläder på sig också!

fredag!

jappjapp, man började dagen med att ta en för tidig buss då första lektionen var inställd. Bra jobbat!
Efter det blev det engelska och sedan SI då man pratade om eftermiddagens bowling och åt tacochips! Nomnom ♥
Kemigenomgång följde, jag var fett duktig och fattar, stolt! Sedan fick man skjuts utav SI-ledare Viktoria till Superbowl. Bowlade i typ 1,5 timma, sviienroligt! Efter det skulle man då hem. "Jag tar 15.18-bussen" tänkte lilla jag. Sagt och gjort. Blev lite åksjuk och hoppade av bussen i Tvååker. Gick hem. Tänkte åka till Ica och fixa grejer till min pizza imon hos Mikaela, skulle leta upp plånboken...ingen plånbok. Letade som ett jävla as och paniken bara växte i mig. Hemskt! Nehepp, ingen plånbok funnen. Då var det självklart så att man glömt den på bussen. Härligt! Som tur var hade man ju en mamma som var i stan just precis då så efter en del telefonsamtal fram och tillbaka återfanns den. Nu ligger det i tryggt förvar hos mor min. Tack mami♥

wohoo.

Nu drar man igång bloggen igen och hoppas att det blir skärpning hos mig nu. Besviken är man ju. Pinsamt. Jaja, nu tar man nya tag, woho!

För att dra en liten uppdatering av det som jag minns:
Söndag: Mår kasst.
Måndag: Hemma från skolan. Mår kasst.
Tisdag: Åker till skolan. Nationella. Hem. Mår kasst.
Onsdag: Hemma. Mår bättre.
Torsdag: Åker till skolan. Nationella. Hem. Mår bra.

I morgon är det fredag och jag ska bowla med min SI-grupp. Myys.

Planeringen för helgen känns lite suddig, men en del har man ju planerat:
Fredag: Vara med Pontus. Mysfakor lvl: extrem
Lördag: Inflyttningsfest hos Mikaela & Andreas, blir hembakad pizza med chokladfontän till efterrätt. Mysfaktor lvl: Nomnomnom
Söndag: Får väl hitta på något roligt. Pontus kanske? ♥

Pust. Långt inlägg det blev nu för det. Jaja, puss & kram!

RSS 2.0